• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2022

08:29

NIKA RAKIĆ PRIZNALA AFERU -  EVO šta je sve preduzela kako bi osvojila bivšeg saborca iz plemena!

prinstcreen

Live TV

NIKA RAKIĆ PRIZNALA AFERU - EVO šta je sve preduzela kako bi osvojila bivšeg saborca iz plemena!

Podeli vest

​Drugačija, divlja, zabavna Nika Rakić koja je važila i za jednog od favorita u Survajveru, otkrila je stvari koje su trebale da ostanu tajna, a dogodile su se na ostrvu

Ekskluzivno za Informer priznala je simpatije prema Roku, kao i šta je sve preduzela kako bi osvojila njegovo srce po povratku u civilizaciju. Vreme najviše provodi u društvu prijateljice iz rijalitija Jovane Tomić čiji je i gost u Beogradu. 

Kakav je bio prvi susret sa civilizacijom, šta te je najviše obradovalo ­?
-Neočekivan, mislila sam da ću se više obradovati ljudima, ali sam se zapravo najviše radovala toj slobodi. Mi smo u Survajveru zaista bili kao u nekom zatvoru iako smo imali prirodu, stalno imali igre i nije bilo slobode kretanja na koju sam navikla. 


Ne kriješ da si veliki gurman, da li ti je zaista toliko falila hrana na ostrvu ?
-Ja jedem sve što mi padne pod ruku, bila ja gladna ili ne. Ja uopšte i ne jedem iz dosade već zato što volim hranu. Toliko je kritično da mi i moji ukućani sakrivaju hranu, pogotovo slatko. To je bio jedan od razloga zašto me mama terala da odem u Survajver, da smršam i da se disciplinujm što se tiče slatkiša. Na primer, ako kupim paket napolitanke, to je paket koji ću ja pojesti zasigurno. 


Sa kim se sada najviše držuš is Survajvera
-Najviše sam se pronašla sa Jovanom, Rokom, Sumejom i Hrvoje je dobar. Čujem se sa svima, ali ove koje sam nabrojla su oni sa kojima održavam kontakt. Zato sam i došla kod Jovane Tomić sada.


Kako ti se sviđa Beograd ?
-Moj deda je iz Beograda rodom, tako da sam od detinjstva dolazila ovde. Sviđaju mi se sve, ali ne sam grad koliko ljudi i ta energija. Puno ste pozitvniji i opušteniji nego mi, sve rešavate sa smeškom i ja ne znam kada ste u stresu, a kada niste jer ste uvek nasmejani.

 

Foto: prinstcreen

Nika Rakić


Ne kriješ simpatije prema Roku, da li je romansa počela skorašnjim susretom u Splitu?
-Roko je muška verzija mene, pa kako se ne bi rodile simpatije. Ja kada sm videla njega ja sam videla sebe. On ne zna da kaže "NE" i trudiće se da udovolji svima, isto kao i ja. Opušten je i zbog svega toga sam se sa njim povezala, jer se karakterno slažemo. Susret se dogodio zaista slučajno, vraćala sam se iz Hercegovine i umesto u autobus za Zagreb završila sam na putu za Split. Svi putevi vode u Split, što se mene tiče.


Da li bi se iz ženske solidarnosti priklonila Sumejinom planu da nominuje samo muškarce?
-Sumeja je to govrila jer su jedino dečki izražavali  nezadvoljstvo i želju da izađu van. Možda ne Rubi, ali Kiki i Hrvoje zasigurno. Verjem da je to bio okidač da Sumeja kaže da neće glasati za žene. Sa druge strane Tena i Nevena su se pokazale kao jake karike pa nisu ni zaslužile da budu nominirane.


Kako komentarišeš odnos Sumeje i Tene, da li su sada rešile konflikt? 
-Smatram da Sumeju nije pogodila činjenica što je nominovana već što ju je Tena koju je smatrala prijateljicom nominovala. Sigurna sam da ona ne bi postupila kao Tena. Međutim, ja razumem i Tenu. Od samog početka je rekla da je došala u Survajver da se bori i da pobedi, tako da je njen postupak opravdan. One su pokušale rešiti to, ali je Sumeja i prevše razočarana da bi se mogle nastaviti družiti i samim tim je stekla ustisak da u stvarnom svetu ne može računati na nju.


Kako komentarišeš odnose u crvenom plemenu i njihov odnos prem Nađi? 
-Situacija između Nađe, Mine i Vlade. Očigledno je da su Mina i Vlada u dobrim odnosima kao i Nađa i Vlada sada, tako da su oni očito to rešili. Kada sam došla meni su bile rečene samo neke situcije koje su bile u plavom plemenu, što su bile vezane za Tenu i Nevenu, a što se tiče Nađe i danas ne znam šta je njima toliko smetalo kod nje. 

Foto: prinstcreen

Nika Rakić


Kako komentarišeš Neveninu pobedu i kakav ti je odnos sa njom? 
-Zasluženo, mislim da je sve bilo fer i korektno sa njene strane. Pobedila je i Gorana, a mislim da svako ko to uspe je zasluženo pobednik. Što se tiče druženja, razmenili smo par poruka, ali nemam nameru da je molim i forsiram komunikaciju. Ona se više povezala sa Tenom i Nađom.


Kako bi ocenila Nađinu borbu u Survajveru ? 
-Znam kako se Milica ophodila prema Nađi i nisu mi bili jasni neki njeni postupci, ne mislim da je Nađa bila najslabija karika. 

Kome je nateže pao Survajver?

- Sada kad pogledam ja sam se dosta žalila, nije bilo ono što sam očekivala pa sam oko toga najviše i negodovala. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija