• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

31.07.2022

19:00

ZADRUGARE SKENIRA STEFAN KARIĆ - Dejan nije zaslužio da gleda kako Dalila ima odnose sa Carem, ja ne poznajem čoveka koji bi to mogao da podnese kao on! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

ZADRUGARE SKENIRA STEFAN KARIĆ - Dejan nije zaslužio da gleda kako Dalila ima odnose sa Carem, ja ne poznajem čoveka koji bi to mogao da podnese kao on! (VIDEO)

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" bio je bivši zadrugar Stefan Karić

Stefan je komentarisao sve aktuelne teme koje se dešavaju nakon završatke vrlo popularne sezone Zadruge 5

Iako Stefan važi za svedenog, kulturnog i staloženog momka, u našoj emisiji je pokazao svoju drugu stranu, te nije štedeo jezik pa je oštro komentarisao svoje bivše cimere. 

Raskid Dalile i Filipa

Foto: printscreen

- Svi smo to i očekivali, negde nije bilo normalno da ostanu zajedno nakon sveg što se izdešavalo između njih. Ne znam koju bih reč našao da opišem taj odnos. Nikad ne bih mogao shvatiti ženu koja je uradila to što je uradila, a onda da trpi sve ono samo zato što je to uradila Dejanu. Zaljubila je, bnila je tu neka hemija ok, ali ona je ostajala sa Carem zbog svoje greške, i kako ne bi bila sama svih deset meseci - govori Stefan.

Raskid Sandre Rešić i Anđela Rankovića

Foto: printscreen

- Neki postupci Anđela mi nisu bili jasni, to sam i njemu rekao, pa i to sa Dalilom nikako nisam mogao da razumem. Od samog starta se u kući komentarisalo da nema ništa od te veze, tako da šta ja više da kažem, i sami vidite kranji ishod - ističe bivši rijaliti učesnik.

Odnos Stefana Karića i Marijane Zonjić

Foto: printscreen

- Ma ništa se nije dogodilo, to mi je glupo više i da komentarišem. Napravili su pompu oko nečega što nema veze sa vezom. Na kraju krajeva klip postoji gde možete videti crno na belo šta se zapravo tu desilo.

Abortus Viktorije Mitrović

Foto: printscreen

- Nemam šta više tu da komentarišem, oni su po izlazku pokazali ko su i šta su. Nakon svega oni su sada zajedno tako da stvarno mi je glupo da to komentarišem - bio je kratak Stefan

Podela imovine Dejana i Dalile nakon razvoda braka

Foto: printscreen

- Dejan se stojički borio sa raznim situacijama u kući. Ja ne znam čoveka koji je gledao svoju ženu u tako nekim situacijama, bilo je razvoda, raskida ali tako neka situacija je stvarno bila posebna. Gotovo sam siguran da se Dejan više nikada neće vratiti Dalili - završava Karić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija