• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

06.08.2022

20:36

MARKO MILJKOVIĆ O ULASKU U RIJALITI SA MIJOM I LUNOM! Progovorio o posebnim uslovima, a evo šta je rekao o honoraru od POLA MILIONA evra!

printscreen/TVIN

Live TV

MARKO MILJKOVIĆ O ULASKU U RIJALITI SA MIJOM I LUNOM! Progovorio o posebnim uslovima, a evo šta je rekao o honoraru od POLA MILIONA evra!

Podeli vest

Ponosni roditelji Luna Miljković Đogani i Marko Miljković ne kriju da žive život koji su oduvek želeli, te svoje zadovoljstvo redovno zabeleže i podele sa svojim fanovima

Marko nam je priznao da od njihovog Jutjub kanala jako lepo žive, kao i od Luninih reklama na Instagramu, te da nemaju konkurenciju i da im je njihova podrška verna kao i tokom učešća u rijalitiju. 

U razgovoru sa Miljkovićem saznali smo kako on i Luna provode dane u novom stanu, dokle su stigli sa zidanjem vikendice, kako je prodneo smrt majke, ali i da li bi se ponovo oprobao u rijaliti vodama. 

Foto: printscreen/TVIN

Marko Miljković

- Au odakle da počnem, moram da priznam da je ključ svega dobra organizacija. Mi smo upravo takvi kao porodica, vrlo organizovani i živimo život koji smo oduvek i priželjkivali. Sve ide svojim tokom stan smo opremili, Mia sada ima svoju sobu, skoro je i prohodala i nekako samo stvaramo lepe uspomene koje nas ispunjavaju. Neka se ovako nastavi kao do sada i ja ću biti presrećan do kraja života - govori Marko i dodaje:

- Vikendica super napreduje, sve ono što smo kod tebe u emisji poželeli sve smo i ostvarili. Kod tebe smo otkrili ime našeg deteta, kod tebe smo poželeli moj skok iz aviona, kod tebe smo poželeli vikendicu i sve smo to nakon toga ostvarili. Od sada kod tebe dolazimo u emisije samo da maštamo i ostvarujemo želje - komentariše Miljković sa osmehom na licu.

Foto: printscreen/TVIN

Marko Miljković

Marko se osvrnuo i na smrt svoje maje koja nas je nedavno napustila.

- Teško sam jako podneo to, ali se trudim maksimalo da ne bude previše informacije u medijima po pitanju toga. To je ogroman gubitan, ogromna praznina koja će me pratiti kroz život. Ali šta da se radi Bog je tako hteo, Bog je tako odlučio i tu se ništa promeniti ne može. Moja mama je imala vremena sa Miom, ali koliko god da je imala smatram da nije dovoljno. Ona je naš anđeo čuvar i siguran sam da je uz nas svakog dana - ističe bivši rijaliti igrač.

Foto: printscreen/TVIN

Marko Miljković i novinar Goran Todorović

Marko nam je otkrio da li bi se ponovo oprobao u rijaliti vodama ako bi dobio honorar od pola miliona evra, a tom prilikom progovorio je pod kojim uslovima bi se oprobao u takvom formati zajedno sa Mijom i Lunom.  

- Luna je to lepo rekla "Ja svoje dete nikada ne bih ostavila ni za kakve pare na ovom svetu". Slažem se sa njom po pitanju toga. Gledao sam rijaliti učesnike koji uđu u rijaliti i jako teško podnose taj ceo period, tako da ne znam kako bih ja podneo da ne budem pored Mie. Nema para koje bi mogle da plate da napustim porodicu kojoj sam neophodan svakodnevno - završava Marko za emisiju "Džet set Top 5".

Foto: printscreen/TVIN

Marko Miljković i novinar Goran Todorović

Detaljnije o svemu pogledajte video prilog iznad teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija