• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

13.08.2022

20:00

IRMA OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 6! Sejranićeva progovorila o diskvalifikaciji, a evo šta je rekla o honoraru! (VIDEO)

printscreen

Live TV

IRMA OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 6! Sejranićeva progovorila o diskvalifikaciji, a evo šta je rekla o honoraru! (VIDEO)

Podeli vest

Irma Sejranić, koja je diskvalifikovana nekoliko dana pred samo superfinale "Zadruge 5", gostujući u emisiji "Džet Set - Top 5" kod voditelja Gorana Todorovića, progovorila je o svom učešću u popularnom rijalitiju

Irma je na samom početku otkrila koliko je zadovoljna svojim učešćem u "Zadruzi":

- Nisam imala skandale ličnog karaktera koji sam ja izazvala, ali sam imala sve ljude na svojim leđima i nije bilo jednostavno 10 meseci da budem sama protiv svih. Kada gledam sa ove tačke gledišta to je jedna ozbiljna škola, ali nije bila lepa i naivna. Može se reći da sam najgore prošla od svih zadrugara, ali svako od nas ima svoje breme i nosi svoj teret - rekla je Sejranićeva, a onda se osvrnula na odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: printscreen

Irma Sejranić u emisiji "Džet Set - Top 5"

- Znam da sam Janjušu draga osoba, ali se mi ovako nikako ne slažemo. Da, ali kao drugari, mogli bi samo da se družimo. Svima je to bilo interesantno, videla sam da je to postalo samo viralno, on je znao da ja imam partnera - otkrila je bivša zadrugarka.

Irma je u emisiji "Džet Set - Top 5" otkrila zašto je pobegla iz rijalitija 5 dana pred kraj "Zadruge".

- Dobila sam napad panike blažeg karaktera, a i nekako moj princip je tu odigrao ulogu. Dokazala sam da su svi ti rijaliti igrači meni smešni, ovde je u pitanju bila lična moja osobnost i ja kao karaktera i sebe sam ispoštovala. Verujem da ćemo televizija i ja kaznu od 50.000 evra da rešimo, jer sam ja pre svega dobar radnik i neko ko je radio dok su drugi spavali. To se treba ceniti i poštovati. Tih deset meseci sam bacila u vodu jer sam smatrala da je ono što je meni u tom momentu bilo u glavi najvažnije na svetu - rekla je Sejranićeva.

Irma je otkrila da li je dobila honorar za svoje učešće u petoj sezoni "Zadruge", da li je dobila poziv od produkcije i da li će ući u "Zadrugu 6" koja od septembra počinje da se emituje na televiziji Pink. Šta je Sejranićeva rekla saznajte u videu koji se nalazi na početku teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 1 godinu

Jesi sine najjaci igraci si nego eto pobeze 5 dana pre kraja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija