• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

17.09.2022

09:25

Govore mi da ću roditi kopile! KRISTINA DOBIJA JEZIVE PRETNJE DOK JE GOLUBOVIĆ U ZADRUZI! Spalevićeva prolazi kroz pakao! (VIDEO)

pritnscreen

Live TV

Govore mi da ću roditi kopile! KRISTINA DOBIJA JEZIVE PRETNJE DOK JE GOLUBOVIĆ U ZADRUZI! Spalevićeva prolazi kroz pakao! (VIDEO)

Podeli vest

Kristina Spalević, verenica zadrugara Kristijana Golubovića, gostujući u emisiji "Džet Set - Top 5" kod novinara Gorana Todorovića, otkrila je da prolazi kroz pakao otkako je žestoki momak postao deo rijalitija

Kristijan je nedavno u "Zadruzi 6" ušao u žestoki sukob sa Aleksandrom Nikolić, nakon čega su Kristini počele da stižu jezive pretnje od strane zadrugarkinih fanova.

Foto: Instagram/printscreen

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

- Dugo mi nisu pisali, čak nisam ni dobijala previše negativnih komentara, međutim, sad kad je Kristijan ušao u sukob sa Aleksandrom Nikolić, oni su se setili šta sam sve radila... Meni je iskreno žao Aleksandre. Ima majku koja nije u najboljem zdravstvenom stanju, znam kako je bilo mojoj majci kad je slušala sve i svašta i meni je žao nje - rekla je Kristina, pa dodala:

Foto: printscreen

Kristina Spalević

- Ne slažem se sa tim da ona treba da pominje njegovu majku, kao ni on njenu. Od tog momenta kada su se oni posvađali, meni su počele stizati razne pretnje od Dejanovih i Aleksandrinih fanova i to je baš prešlo granicu. Pišu mi kako ću roditi kopile... ma sve najodvratnije stvari za dete - rekla nam je Kristina Spalević, a šta je otkrila iz njenog i Kristijanovog odnosa, saznajte u videu na početku teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija