• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

19.09.2022

17:57

SEVERINI PRETI ZATVOR - PEVAČICA U VELIKOM PROBLEMU, NAMEĆU JOJ SE STVARI ZA KOJE NIJE KRIVA?!

printscreen

Live TV

SEVERINI PRETI ZATVOR - PEVAČICA U VELIKOM PROBLEMU, NAMEĆU JOJ SE STVARI ZA KOJE NIJE KRIVA?!

Podeli vest

Pevačica Severina Vučković privedena od strane zagrebačke policije zbog nasilja u porodici, a numerolog Goca Dragišin nam je otkrila kakav period pevačicu očekuje i da li će završiti u pritvru?

Hapšenje pevačice Severine Vučković je usledilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Prema prijavi sestre Marijane, kako su preneli hrvatski mediji, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Da li će Severina završiti u zarvoru otkriva nam numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop".

Foto: printscreen/TVIN

Goca Dragišić

- Severina je već zadnih godinu i po dana u velikom problemu sa ljudima oko sebe. Ta cela problematika sa setrom je bilo zasigurno zahlađenje odnosa i problema na polju komunikacije. Gledajući Severinine aspekte, ona se nalazi u jako hladnoj i teškoj godini gde mnoge stvari ne vidi jasno i nečisto. To je Neptunova energija, što znači da je sve zamagljeno i ne može da vidi jasnu situaciju problema - govori numerolog Goca Dragišić i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Severina

- Od oktobra meseca ona ulazi u bolji aspekt, ali to ne znači da će se ova cela situacija rešiti. Naime konačni ishod svega ovoga se očekuje oko maja ili juna 2023 godine, jer vrlo je moguće da ona ima problema sa zakonom. Kada kažem probleme, mislim da postoje stvari koje su joj nametnute. Ne znači da će završiti iza rešetaka, ali da će se rprovlačiti kroz sudove, kroz sudske akte, sigurna sam da hoće. Tek na leto 2023 godine, možemo očekivati promenu u njenom životu, ali promenu na bolje, kada savetujem da se što više posveti detetu i svojoj porodici - završava Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija