• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

04.10.2022

17:58

ZADRUGARE SKENIRA PAVLE JOVANOVIĆ - Dalila je žena bez morala, njena veza sa Filipom joj je bila pet minuta slave i to je to! (VIDEO)

printscreen/TVIN

Live TV

ZADRUGARE SKENIRA PAVLE JOVANOVIĆ - Dalila je žena bez morala, njena veza sa Filipom joj je bila pet minuta slave i to je to! (VIDEO)

Podeli vest

Ove nedelje zadrugare skenira bivši rijaliti učesnik Pavle Jovanović

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Pavle Jovanović skenirao je zadrugare u našoj emisiji "Zadrugari na skeneru" i tom prilikom dao svoj sud na aktuelna dešavanja u nagledanijem rijalitiju na Balkanu. 

Pavle je oštro osudio Dalilu zbog ponašanja prema Dejanu, pa je rekao da je i te kako zaslužila da bude sama nakon svega što je uradila bivšem suprugu na njegove oči.

Kristijan Golubović i Emil diskvalifikovani iz Zadruge

Foto: Foto: Miloš Rafailović

- Katastrofa, da dva čoveka napadnu jednog pritom dva puta manjeg od njih mislim da je to blago rečeno katastrofa. Taj čin je u najmanju ruku jadan po Kistijana, ovog gospodina iz Bugarke i ne poznajem, ali mislim da je to baš nisko za obojicu. S razlogom su diskvalifikovani, a dalje će službe da reše slučaj. 

Direktno iz bolnice Miljana ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreeen

- Ja volim da gledam Miljanu u Zadruzi, drago mi je što se oporavila i što je prebrodila najteži period života. Voleo bih da uđe u Zadrugu i da se ta priča otvori. Iskreno od prve sezone se čeka susret Miljane i Ivana Marinkovića, tako da ja iskreno jedva čekam da vidim šta će sve tu biti. 

Dalila raskinula vezu sa Lukom

Foto: Printscreen/Instagram

- Kako seješ tako žanješ - na kraju krajeva uvek tako ispadne. Ja nju ne poznajem, ali mi se nije dopalo u njenom učešću način na koji je ostavila Dejana. Sve je u redu nekog ostaviti, ali imaj obraza i nemoj ništa ni sa kim raditi određeni period, ako ne i ceo rijaliti, a posle radi šta hoćeš. čisto iz poštovanja prema onom sa kim si bila u braku. Ona kad je shvatila da je njena veza sa Filipom njenih pet minuta u životu tad je počela da pokazuje svoje pravo lice. 

Stefan Karić zamenio Misicu, Ivom - ona se izlanula pred svima

Foto: printscreen

- Poznajem Jovanu i milim da nije Ivi ni do kolena. Negde se to moglo i očekivati, Stefan zna sve te devojke, druži se sa njima i zašto ne bi obnovio neki kontakt ako je već slobodan, ali smatram da je Jovana iznad svih tih devojaka.

Prvi intiman odnos u Zadruzi - Urša i Danijel se zaigrali u spavaćoj sobi!

Foto: tv pink printscreen

- Očekivano, ali ja iskreno nisam zapazio te sporedne likove. To je sve vrlo promišljeno, oni su gledali rijaliti i znaju način da se nađu na nekom portalu i da se komentariše nešto o njima pa kao ajde kao preko kreveta. Možda imaju i neke druge kvalitete, ali ako su našli način da njima bude zanimljivo i da pokazuju na taj način svoju pamet, onda samo napred ja podržavam svakog - rekao je Pavle za emisiju "Zadrugari na skeneru". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija