• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.11.2022

17:25

DO SADA JE DOBIO PREKO 60 UDARACA U GLAVU! Ivan Marinković radi sve kako bi nekog diskvalifikovao! (VIDEO)

printscreen

Live TV

DO SADA JE DOBIO PREKO 60 UDARACA U GLAVU! Ivan Marinković radi sve kako bi nekog diskvalifikovao! (VIDEO)

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" bio je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Damir Tepavac

Damir je komentarisao aktuelna učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Bivšem zadrugaru smo dali pet gorućih tema koje su obeležile poslednjih nekoliko nedelja u Zadruzi, a on nije želeo da ih poštedi svojih oštrih komentara.

Povratak Miljane Kulić u Zadrugu

Foto: printscreen

- Iskreno to ne bih mogao da komentarišem nešto specijalno jer kada su Miljana i Zola ulazili u Zadrugu, ja sam tada bio u izolaciji i odmah sutradan sam napustio imanje. Nisam stigao da ih upoznam, tako da ne bih mogao neki komentr da vam dam. 

Miljana raskinula sa Bebicom nakon nedelju dana i pomirila se sa Zolom

Foto: printscreen

- To se i očekivalo iskreno, koliko ja pratim celu situaciju samo se čekao momenat da se to i dogodi. Nisam ni slutio da će tako brzo ostaviti čoveka koji je bio uz nju dok se boprila za život i da se odmah vrati Zoli, ali da se to očekivalo apsolutno da. 

Turbulentan odnos Maje i Bilala

Foto: printscreen

- Majina čista igrica. Imao sam priliku da je pitam zašto sve to radi ako nije zaljubljena, njen odgovor je bio "Dosadno mi je". Tu nikada nije postojala ljubav, niti veza, to je jedna čista zezancija od strane Maje Marinković. 

Fizički obračun Ivana Marinkovića i Miljana Vračevića

Foto: printscreen

- Miljan je jedan dobar čovek, malo se ponaša detinjasto i glasno, ali nije loš u duši. To znači da on nikada ne bi prvi nekog napao ako ga neko nije izazvao ili mu dirao u porodicu. Ivan Marinković je pravi rijaliti igrač, i on zna da podbode baš tamo gde je neko najslabiji tako da zasigurno dođe do nekog obračuna. On je sam priznao da je do sada dobio preko 60 udaraca u glavu, ali da nikom nikada nije uzvratio već čeka da se sami diskvalifikuju. 

Fizički obračun Ane Spasojević i Maje Marinković

Foto: printscreen

- Jaoj Ana Spasojević, toliko je nebitna da može biti još u 10 Zadruga neće joj pomoći. Ona je jedna od par osoba koje nisam voleo tamo, nemam neki određen razlog ali njena pojava me je nervirala. I taj fizički obračun je samim tim nebitan kao i ona sama - završava bivši rijaliti učesnik Damir Tepavac za emisiju "Zadrugari na skeneru". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija