• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2022

20:00

NE MOGU DA GRICKAM SEMENKE DOK MOJ MUŽ GINE NA TERENU! Kristina Maksimović spremna za predstojeću utakmicu naše reprezentacije!

informer/printscreen

Live TV

NE MOGU DA GRICKAM SEMENKE DOK MOJ MUŽ GINE NA TERENU! Kristina Maksimović spremna za predstojeću utakmicu naše reprezentacije!

Podeli vest

Kristina Maksimović, izabranica srpskog reprezentativca i fudbalera Hetafea Nemanje Maksimovića, otkrila da je pritisak pred početak Svetskog prvenstva bio veliki

Da li ćete ići sa suprugom u Katar i da li planirate da vodite i ćerku sa sobom?

- Ja ću ići u Katar da podržim svog supruga kao što to radim sve ove godine. Naša ćerkica neće ići. Doneli smo razumnu odluku. Iako je meni na početku jedina opcije bila da je vodim, ona je ipak jako mala. Ima manje od dve godine, tako da smo odlučili da ipak ostane sa svojim bakama i dekama. Sa druge strane, ja znam zašto idem.

Kako izgledaju pripreme za Svetsko prvenstvo iz ugla supruge jednog fudbalera?

- Nemanja je već 2015. imao iskustva sa sličnim takmičenjem. Predstavljao je mlađu reprezentaciju Srbije. Osvojio je Svetsko prvenstvo na Novom Zenlandu i znamo kakav su uspeh oni postigli. Verujem da je sada pritisak veći, ali on je neko ko živi profesionalno. Iako se bavi ovoliko dugo ovim poslom i dalje sa istim žarom igra fudbal, priprema se za utakmice... Od njega klub traži da bude spreman za svaku utakmicu. Ne priprema se nešto više sada nego inače, ali verujem da kada dođe dve nedelje pred Katar da će se posebno posvetiti tome. Sigurno će više poraditi na psihičkoj spremnosti jer će biti teško izboriti se sa pritiskom.

Kakvi ste vi kao navijač? Da li skandirate i glasno navijate iz sve snage, ili mirno gledate dešavanja?

- Kada gledam Nemanju na terenu, meni je stalo da on pobedi! Jako mi je teško da sedim i da grickam semenke ako je njemu na terenu teško, ako znam kako se oseća i ako je nemoćan da pobedi. Tako da ja nisam miran navijač. Kada sam bila mala, volela sam sa tatom da gledam utakmice. Nas dvoje imamo sličan temperament. Oboje volimo da navijamo. Mislim da sam tipičan Srbin kada gledam utakmice svog supruga.

Kako vaš suprug podnosi poraze?

- Zaista do sada nisam srela osobu koja toliko voli da pobedi kao Nemanja i koja toliko ne podnosi da izgubi. Ovo ne važi samo za fudbalske utakmice. Kada igramo društvene igre sa našim prijateljima on se jako nervira. Ali meni je s jedne strane drago što je to tako jer on dugo igra fudbal. Zato je jako važno da i dalje ima istu vrstu želje da pobedi i mislim da ga to motiviše za svaku narednu utakmicu.

Na koji način mu vi pružate podršku u trenucima kada gubi?

- Svakako da sam tu, da ga sačekam posle utakmice i pružim mu podršku i popričam sa njim. Mislim da je jako teško kada bi sve to zadržao samo u sebi i kada ne bi delio ni sa kim. Ja nisam neko ko će da mu kaže šta treba da radi na terenu, ali posle ovoliko dugo godina, vremena provedenog u zajednici sa njim, ja ga poznajem i znam kada šta treba da mu kažem i tu sam da mu pružim tu emotivnu podršku u svemu tome.

Na koji način funkcioniše vaš odnos sada kada je Nemanja u karantinu?

- Iskreno, mislm da je malo teže meni zato što se jako bojim mraka i bojim se da sam sama. Ali, nakon ovoliko vremena, već sam se navikla. Svakako da se čujemo, delimo mišljenja, komentarišemo predstojeće utakmice, sumiramo utiske vezane za prethodnu utakmicu... Toliko smo dugo zajedno da zaista poznajemo jedno drugo i znamo kako da funkcionišemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija