• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

31.12.2022

20:00

OVO JE ISTINA O RASKIDU BRAKA ANE I ZVEZDANA SLAVNIĆA! Anđela Đuručić nije kriva za njihov razvod!

Printscreen / Zadruga, Printscreen / Instagram

Live TV

OVO JE ISTINA O RASKIDU BRAKA ANE I ZVEZDANA SLAVNIĆA! Anđela Đuručić nije kriva za njihov razvod!

Podeli vest

Iako nedeljama svi mediji bruje o raskidu braka Ane i Zvezdana Slavnića, a kao glavni razlog se navodi iznenadna romansa između Anđele Đuričić i Zvezdana

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana odlučila je da više ne želi da se oglašava povodom prevare koju je njen suprug počinio u rijalitiju, te zbog toga i ne možemo čuti njenu stranu priče kada je ovaj par u pitanju. 

Bivša zadrugarka Anja Todorović je u Informerovoj emisiji "Zadrugari na skeneru" otkrila da glavni okidač za prekid braka Zvezdana i Ane nije Anđela Đuričić.

Anja je pred našim kamerama komentarisala najaktuelnije teme u Zadruzi 6, kao i novopečeni odnos Zvezdana i Anđele. 

Bilal ostavio Maju Marinković čim je počela da flertuje sa Filipom

Foto: printscreen

- To je bilo za očekivati, iako nisam mislila da će je tek tako ostaviti, već da će čekati da se desi nešto konkretno. Bilal je impulsivan, burno reaguje na sve, ali ostaje nam da vidimo šta će se desiti tu kada se on bude vrratio u Belu kuću. 

Turbulentan odnos Miljane i Zole

Foto: printscreen

- Miljana voli Zolu, to se vidi iz Avoiona. Bebica je tu višak, Anita je tu bila višak. Kada su njih dvoje u pitanju, tu nema mesta za nikog trećeg. 

Intiman odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara

- Katastrofa, nemam reči. Ja samprotiv tog odnosa, baš iz razloga na koji je način ostavljen Dejan. On je u jednoj godini doživeo da ostane i bez supruge i bez devojke od jednog muškarca. Car to neće gledati za ozbiljno jer ga ne zanima, tako da se Aleksandra samo ukaljala. 

Ljubavni odnos Anđele i Zvezdana

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Zvezdana je supruga ostavila davno. Kada se pokrenula priča sa Aleksandrom Nikolić još tada ga je ostavila, jer kako sam čula njihov brak je i bio na klimavim nogama. Zvezdan je svakako bio slobodan kada je ušao u odnos sa Anđelom. Ona je dobra devojka, lepa kulturna i svakako ako su se zaljubili ja ih podržavam. Bolje dobar raskid, nego loš brak. 

Milica Veselinović moli Cara na intiman odnos

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Užasno! Ta doza poniženja kod jedne devojke, ja to još nisam videla. Ne znam ša više da dodam osim da mi je gadno kad pomislim na to koliko se ona ponižava samo da bi dobila k... od njega. Pakao! - završava Anja za emisiju "Zadrugari na skeneru"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija