• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti

18.05.2019

09:57

(VIDEO) ŽENA POGINULA U BOLNICI! Izvlačili joj otrov iz stomaka, a onda joj je EKSPLODIRALA GLAVA!

Live TV

(VIDEO) ŽENA POGINULA U BOLNICI! Izvlačili joj otrov iz stomaka, a onda joj je EKSPLODIRALA GLAVA!

Podeli vest

Šef medicine bolnice u Aligaru, u indijskoj državi Utar Pradeš, saopštio je da se "incident" dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje

Žena iz Indije poginula je u bolničkom krevetu kada se desila eksplozija u njenim ustima tokom ispiranja želucam, pišu Novosti.

Šila Devi (40) primljena je u bolnicu nakon što je popila nepoznati otrov. Tokom zahvata je došlo do burne hemijske reakcije, ženi je "ekslodirala glava",a sigurnosna kamera snimila je vatru i dim kako se diže iznad postelje.

Šef medicine bolnice u Aligaru, u državi Utar Pradeš, saopštio je da se "incident" dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje, kao i da je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.

- Postoji šansa da je uzela tablete sa aluminijum fosfatom koji oslobađa fosfin, aluminijum oksid i druge gasove koji su jako zapaljivi u kontaktu sa želudačnom kiselinom i vlagom u vazduhu - objašnjava doktor Zaidi i dodaje da ovako nešto nikada nije zabečeženo u istoriji medicine, te da je zato potrebno obaviti istraživanje.

Šef lokalne policijske stanice Nareš Kumar Sing kaže da je Šila Devi nađena bez svesti nadomak obližnjeg sela i da se u izveštaju patologa navodi da je kozumirala neku vrstu otrova. Daljom analizom će se utvrditi koja je supstanca bila u pitanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija