• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kodbakeugostima

14.06.2019

09:35

(VIDEO) PAPRIKE PUNJENE SIROM! Lagani ručak

Live TV

(VIDEO) PAPRIKE PUNJENE SIROM! Lagani ručak

Podeli vest

Ukusan obrok koji svi vole

Potrebno je:

250-300g sira
7 manjih paprika
1 jaje
2 kašike griza

3 kašike seckanog suhomesnatog /šunka/
2 kašike seckanih maslinki
ulje
1 paradajz
može i malo kuvan paradajza
bosiljak, mirodjija, peršunov list

Priprema:


Paprike oprati i izvaditi seme. Sir izdrobiti, dodati jaje, griz, seckanu šunku, seckane maslinke i začine po želji. Sve izjednačiti i puniti paprike, pa  zatvoriti kolutovima paradajza. Tepsiju podmazati uljem i poređati paprike. Premazati ih uljem i dodati malo kuvanog paradajza oko 100 ml.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija