• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

04.12.2019

13:15

SEDI NA DVE STOLICE! Dragana Mitar u ljubavnom trouglu, ne može da se odluči koga želi! (Video)

Live TV

SEDI NA DVE STOLICE! Dragana Mitar u ljubavnom trouglu, ne može da se odluči koga želi! (Video)

Podeli vest

Otkad je Dragana Mitar ušla u Zadrugu 3, a potom i njen "prijatelj" Edis Fetić nedelju dana nakon nje, u Beloj kući vlada nemir i tenzija. U početku su tvrdili da su samo prijatelji uprkos suprotnim spekulacijama, ali vrlo brzo karte su se otvorile

U sinoćnoj emisiji sa Milanom Miloševićem Edis je ustao i priznao za crnim stolom da jeste sa Draganom u vezi već neko vreme iako je ona na papiru i dalje u braku, a on u kontaktu sa bivšom suprugom. 

Na pitanje zašto je to krio u početku Edo je rekao da je želeo da je zaštiti, jer je ona tad već uplovila u romansu sa Tomovićem. 

Dragana nije demantovala ništa od onoga što je Fetić rekao, ali je pokušavala da se opravda činjenicom da nisu bili u najbolji odnosima u spoljnom svetu i da nije znala šta on radi kada je ušla u rijaliti. 

Nakon emisije, Dragana je razmenjivala poljupce sa Vladimirom, međutim, ubrzo nako toga, na žurci, bila je intimna i sa Edisom. 

Za koga li će da se odluči rastrzana zadrugarka?

A kako li će tek Vladimir da odreaguje ako se Dragana ipak opredeli za staru ljubav? Izgleda da je karma k...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija