• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

04.12.2019

18:52

PLESNO VEČE U DOMU VOJSKE! Održano takmičenje profesionalaca i amatera (Video)

Live TV

PLESNO VEČE U DOMU VOJSKE! Održano takmičenje profesionalaca i amatera (Video)

Podeli vest

Tradicionalno plesno veče održano je u nedelju u Domu Vojske, a u sklopu ove manifestacije bilo je i takmičenje u plesu pod nazivom pro-am. Ovo je takmičenje u latino plesovima u kom zajedno učestvuju profesionalci i amateri.


Organizatorka "Velike plesne žurke" Sandra Svetlica kaže da je ples i dalje veoma popularan u Srbiji. 
- Dosta ljudi se kod nas bavi plesom i nadam se da će ih biti još više u budućnosti. Nema starosne granice kada su plesne večeri u pitanju, tako da dolaze i starije i mlađe generacije - objašnjava Sveltica. 

Plesni par Marija Mratinković i Boris Mladenović su svojim nastupom oduševili publiku, a oni  tvrde da su se za ovu svečanost spremali nekoliko nedelja.
-Veoma smo zadovoljni kako je prošao nastup. Igrali smo nekoliko različitih plesova i vidim da su dobre reakcije. Stvarno smo uživali na ovoj svečanosti. Moglo je da se vidi dosta lepih nastupa. Mi sad nastavljamo da se spremamo za nova takmičenja - poručuju Marija i Boris.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija