• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

19.02.2020

15:42

NAPRAVLJEN ZA KUVANJE! Muškarci ga koriste na jedan način, a nećete verovati za šta ga žene upotrebljavaju! (Video)

Live TV

NAPRAVLJEN ZA KUVANJE! Muškarci ga koriste na jedan način, a nećete verovati za šta ga žene upotrebljavaju! (Video)

Podeli vest

Zbog žene odustao od kupovine

Muskarac i žena u prodavnici za posuđe birali su tiganj, oni se pretpostavlja se ne poznaju. Ali ono što je bitno njih dvoje su zagledali dva ista tiganja, i pak svako od njih za različitu namenu.

Pogledajte šta je uradio muskarac iz video snimka kada je otkrijo za šta žena planira da upotrebi ovaj sud namenjen za spremanje hrane.

BONUS VIDEO:

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Pas i konj kao da su blizanci (Video)

SKEJT IZ DVA DELA? Da, da i to postoji! (Video)

UMESTO KURŠKE ZA UDARANJE, PESNICA OTIŠLA U GLAVA! Ovo joj neće oprostiti! (Video)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija