• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tvin.rs

21.04.2020

11:15

OBLIKUJTE TELO BRZO I LAKO SA SAMO ČETIRI VEŽBE! Tvin Fit sa Milicom Marjanović! (Video)

Live TV

OBLIKUJTE TELO BRZO I LAKO SA SAMO ČETIRI VEŽBE! Tvin Fit sa Milicom Marjanović! (Video)

Podeli vest

U današnjoj epizodi Tvin fita možete vežbati u svom dvorištu, ili terasi pre pčetka policijskog časa. Četiri vežbe iz današnjeg treninga koje nam je Milica pokazala oblikovaće vaše mišiće nogu, gluteus, ali i celo telo. Za trening vam je potrebna jedna stolica, traka, ili mali lastiš

Tokom praznika većina ljudi je sebi dala malo više oduška kada je hrana u pitanju. Vreme je da sada na pravi način iskoristite vreme u izolaciji, ako imate dvorište, ili terasu današnji trening možete uraditi napolju pre 18 časova. U današnjoj epizodi Tvin fita Milica nam je pokazala četiri vežbe koje će vam pomoći da zategnete mišiće nogu, gluteus, ali i celo telo.

Vežbe za današnji trening su:

- Iskorak na uzvišenju.

- Razvlačenje za gluteus.

- Trčanje u iskoraku.

- Skokovi na uzvišenju.

BONUS VIDEO:

UZ OVE VEŽBE ZATEGNUĆETE MIŠIĆE RUKU I LEĐA! Tvin Fit sa Milica Marjanović! (Video)

GURANJE ZIDA NIJE NEMOGUĆE! Tvin Fit sa Milicom Marjanović! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

INTEZIVAN TRENING ZA MIŠIĆE RUKU I LEĐA! Tvin fit sa Milicom Marjanović! (Video)
Live TV

INTEZIVAN TRENING ZA MIŠIĆE RUKU I LEĐA! Tvin fit sa Milicom Marjanović! (Video)

Kada je reč o treniranju bicepsa kod kuće, većina vas za to radi vežbe poput sklekova i zgibova. Međutim, ove vežbe posle nekog vremena postaju dosadne i nemaju efekta na telo jer se ono vrlo brzo privikava na njih. Zato smo odlučili da vam u danađnjem Tvin fitu pokažemo trening za biceps koji možete raditi kod kuće i za koji vam je potreban samo jedana gumena traka, ili kratki lastiš

07.04.2020

10:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija