• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

26.05.2020

16:49

Katarina Živković snima novu pesmu i spot! Izazovnija je nego ikada pre! (Video)

Live TV

Katarina Živković snima novu pesmu i spot! Izazovnija je nego ikada pre! (Video)

Podeli vest

Pevačici je karantin teško pao, ali sada je puna elana za rad. Nova pesma i spot uskoro će ugledati svetlost dana

Pevačica Katarina Živković snimila je spot za novu pesmu, a izazovnija je nego ikad. Detalj koji će privući mnoge obožavaoce pevačice osim dobre pesme je i to da će zgodna brineta u spotu imati na sebi se*si veš od čipke.

-Nova pesma novi spot, pesma se zove "ne javljajte". Daću sve od sebe da bude uau, zato što je pesma totalno drugačija, od drugih koje trenutno izlaze i mnogi koji su imali prilike da je čuju kažu da sam to ja, a i ja kažem da sam to ja-, ispričala j Katarina.

BONUS VIDEO:

NEVEROVATNO! Rukama dočarali zvuk kiše i oluje! (Video)

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POSLE KIJE ZADOVOLJIO I DŽEHVEROVIĆEVU! Romantika na Teodorinoj terasi ostavlja bez daha!

SLOBA OČARAN NATALIJOM TRIK FX! Radanović uživao u njenom glasu i igri!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija