• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

09.06.2020

19:27

PRVA ŠKOLICA FOTOGRAFIJE U BEOGRADU! Dve umetnice izložbom najavile nov projekat!

Live TV

PRVA ŠKOLICA FOTOGRAFIJE U BEOGRADU! Dve umetnice izložbom najavile nov projekat!

Podeli vest

Zorana Jevtić i Dragana Udovičić dugi niz godina bave se fotografijom, a posebnom prilikom ugostile su nas u svojoj galeriji koja, pored fantastičnih fotografija nudi još nešto

Prvobitno im je bio plan da otvore školicu fotografije za decu, međutim, odabir odgovarajućeg prostora probudio je još jednu ideju.

Foto: Informer.rs

Umetnice Zorana Jevtić i Dragana Udovičić

Na izložbi povodom otvaranja imali smo prilike da vidimo 38 fotografija koje su napravljene od strane 19 umetnica, a kako je tema bila slobodna i naziv izložbe je simboličan - "Iz našeg ugla".

Foto: Informer.rs

Jedno je sigurno, u galeriji vlada pozitivna energija, pa će se svi posetioci lepo provesti kada dođu na obuku ili u razgledanje neverovatnih umetničkih dela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija