• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

14.06.2020

14:00

NEVEROVATNO - SLON JE ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! Kupa ga, masira i ruča s njim!

Live TV

NEVEROVATNO - SLON JE ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! Kupa ga, masira i ruča s njim!

Podeli vest

Predivan spoj

Verujete li u prijateljstvo čoveka i divlje životinje? Postoji na hiljade ovakvih primera, ali do sada još nisam videla ljubav sa slonom.

Čini se da ove ogromne životinje imaju jednako veliko srce, a greota je jedino što ih tako gabaritne ne možemo udomiti u svom stanu. Koja šteta, jer posle ovog videa, upravo to ćete poželeti!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija