• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

29.06.2020

13:40

DONETE NOVE MERE ZAŠTITE: OBAVEZNO NOŠENJE MASKI U ZATVORENOM PROSTORU! Evo šta kažu radnici ugostiteljskih objekata na najnovije uredbe!

Live TV

DONETE NOVE MERE ZAŠTITE: OBAVEZNO NOŠENJE MASKI U ZATVORENOM PROSTORU! Evo šta kažu radnici ugostiteljskih objekata na najnovije uredbe!

Podeli vest

Iako se spekulisalo da će se zatvarati ugostiteljski objekti, Krizni štab za suzbijanje epidemije Kovida 19 doneo je na današnjoj sednici odluku da od sutra u Beogradu bude obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru

Kako su ugostiteljski objekti najizloženiji, porazgovarali smo sa radnicima beogradskih kafića i restorana pre donošenja najnovijih uredbi, a evo i šta oni kažu o novonastaloj situaciji.

Zatvoreni prostori i ugostiteljski objekti pod najvećim su rizikom, ali za sada nije obavezno zatvaranje ovakvih lokala.

U skladu sa situacijom, u narednom periodu donosiće se odgovarajuće odluke.

Jedno je sigurno, počnimo od sebe i budimo društveno odgovorni. Uredno koristite maske i rukavice i ako možete, ostanite kod kuće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija