• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

08:29 >> 08:33

OVO JE NAJJEZIVIJE MESTO U SRBIJI! Svi ga izbegavaju, jer - MRTVE DUŠE VRIŠTE OKO OVOG MOSTA!

Live TV

OVO JE NAJJEZIVIJE MESTO U SRBIJI! Svi ga izbegavaju, jer - MRTVE DUŠE VRIŠTE OKO OVOG MOSTA!

Podeli vest

Ovuda prolaze samo najhrabriji. to je pravi srpski horor mit

Mrtvački most na Staroj planini nezvanično je najjezivije mesto u Srbiji. Nalazi se iznad reke Temštice na Staroj planini. Koliko je jezivo mesto govori i podatak da se leva strana reke zove – Mrtvina.

IZDAO JOJ STAN PA JE OŽENIO! Nesvakidašnja ljubavna priča MAŠANA LEKIĆA i njegove supruge MIRE - Ona GRMI kako izgleda!

Foto: Printscreen You Tube

Posle nekoliko godina pauze, staza prema Mrtvačkom mostu otvorena je prošle godine, ali i pored pokušaja da se privuku turisti to nije uspelo. Štaviše, ni meštani okolnih sela neće preko Mrtvačkog mosta. A zašto?

GOSTI NA APARATIMA! Par je poslao POZIVNICU za svadbu! ZAHTEVAJU OD SVIH OVO - Neće se ljutiti ako ODBIJU DA DOĐU!

Postoje legende koje su od ovog mosta napravile pravi srpski horor mit. Priča se da se tu svake noći čuju krici turskih siledžija koji su svojevremeno baš na njemu presretali Srpkinje koje su silovali i klali.

Njihove duše, kako se priča u ovom kraju, vrište oko brzaka Toplodolske reke toliko bučno i snažno da ih svako može čuti. Most se zove “Mrtvački” jer je na njemu poginuo turski vođa Husein posle jedne bitke sa hajducima.

Na istom tom mostu, partizani su u martu 1944. ponizili bugarsku fašističku vojsku nanevši joj težak poraz. Tela bugarskih agresora odnela je reka, ona nikad nisu pronađena.

ZALJUBIO SE U SLEPU ESMERALDU, a ŽENE širom SRBIJE u njega! Evo kako danas izgleda HOZE ARMANDO - Naoružan mišićima!

Mnogo je krvi proliveno na ovom mostu. Istorija to kao da ne može da istrpi. Meštani je sasvim dobro razumeju. Zato i obilaze Mrtvački most kako znaju i umeju. Što je sigurno, sigurno je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija