• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

08.09.2020

16:34

SREĆAN NAM SVETSKI DAN KNEDLI! Od ovog recepta krenuće vam voda na usta!

Live TV

SREĆAN NAM SVETSKI DAN KNEDLI! Od ovog recepta krenuće vam voda na usta!

Podeli vest

Danas obeležavamo svetski dan knedli! Ukoliko sasvim slučajno kod kuće imate oko pola kilograma šljiva spremite se, jer počinjemo da pravimo tradicionalne knedle sa šljivama, iliti gomboce

Knedle sa šljivama ili gomboce su slatkiši u kojima mnogi uživaju, pa čak i oni koji izbegavaju da jedu slatko teško odole ovom dezertu. 

Ako ste se pitali koja je razlika između gomboca i knedla sa šljivama, ovo je odgovor:

Gomboca je ustaljeni naziv za ovaj dezert na severu naše zemlje, a veruje se da potiče originalno iz Mađarske. Sve u svemu, nema razlike, ukus je u potpunosti isti. Sada možete da se bacite na proučavanje recepta, pravljenje ukusnog slatkiša, a potom i zasluženu degustaciju vašeg remek dela.

Prijatno!

BONUS VIDEO:

ČOVEK ILI VANZEMALJAC? Ljubitelji tetovaža, ostaćete zatečeni zbog ovoga!

ŠOK! UDARILA GA STRUJA! Neverovatan snimak radnika na terenu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija