• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

11.09.2020

15:30

TREBA VAM LOVA?! Hrvatski par snima filmove za odrasle i prodaje ih - PO OZBILJNOJ CENI!

Live TV

TREBA VAM LOVA?! Hrvatski par snima filmove za odrasle i prodaje ih - PO OZBILJNOJ CENI!

Podeli vest

Bračni par iz Hrvatske svoju je želju za eksperimentisanjem u seksu odlučio da dobro iskoristi. Oni snimaju kućne porniće i prodaju ih strancima te, kako kažu, odlično zarađuju

U emisiji Provjereno njih dvoje su progovorili o svom hobiju koji im donosi novac, iako su oboje zaposleni i rade sasvim obične poslove kada ne snimaju filmove za odrasle, prenosi Index.hr.

Iako su amateri, pornićima pristupaju vrlo profesionalno. Ponekad sami rade scenario, a povremeno rade i po željama i svoj trud naplaćuju strancima.

Kažu da je sve počelo obostranom željom za mijenjanjem partnera, a svoje nove partnere upoznaju preko društvenih mreža.

- Ljudi koji su zauzetog bračnog statusa svejedno se žele upuštati u avanture a da to njihov partner zna. Ja tu krećem s otvorenim razgovorom. S moje strane je sve otvoreno. Moj suprug zna gdje sam, s kim sam i šta radim. Bilo bi odlično da i tvoja supruga to zna - rekla je gospođa novinaru Provjerenog.

Njih dvoje se ne smatraju perverznjacima, nego kažu da su upravo suprotno.

A evo još nkih načina da se izzme kinda u vreme korone:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija