• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

29.09.2020

20:55

ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI? Test koji otkriva misiju i pravac vaše sudbine!

Live TV

ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI? Test koji otkriva misiju i pravac vaše sudbine!

Podeli vest

Pogledajte sliku i odgovorite: šta vam je prvo privuklo pažnju? Iznenadiće vas preciznost rezultata!

Koja je vaša životna misija? Šta svemir zateva od vas? Kako ispuniti svoju pravu svrhu?

Sva ova pitanja su vrlo duboka i na njih teško pronalazimo dogovor, piše Lovesensa. Ali, postoje određene smernice i mali znakovi Univerzuma koji nam mogu pomoći da pronađemo rešenja.

Iako je životna misija svake osobe jedinstvena, postoje određeni obrasci koji se mogu ponoviti. Kada ih saznate, možete se približiti pravom biću koji živi u vama!

Šta ste prvo videli?

Vuk

Osećanja koja se javljaju u vašoj duši nisu uzaludna. Vaša misija je da se borite za pravdu i istinu, odnosno da se borite i učestvujete u kreiranju boljeg sveta. Radite stvari koje vas motivišu.

Noć/Mesec

Ako vam je na prvi pogled Mesec privukao pažnju, onda je vaša životna misija povezana sa isceljenjem. Vrlo ste saosećajni i stalno imate potrebu da brinete o drugima i da ih zaštitite od patnje. Uz ovu misiju vezuju se zanimanja poput lekara, medicinske sestre, terapeuta. Takođe, možda ste osoba čija je životna misija da dajete mudre savete u pravo vreme, da lepim rečima zacelite duhovne rane i pomognete ljudima da pronađu pravi put.

Grana drveta/Šuma

Ako je prva stvar koju ste videli bila šuma, to je zato što je vaša životna misija povezana s mudrošću. Vi ste radoznala osoba koja voli da uči nove stvari i ne boji se problema: naprotiv, vi ih doživljavate kao izazove.

Dobro znate da je svet pun misterija i iznenađenja, ali nikada nećete prestati da tražite konačne odgovore za mnoga pitanja. Na svom životnom putu prosvetlićete mnoge ljude koji zahvaljujući vama počinju da gledaju svet na novi način.

Ženska silueta

Ako ste prvi put videli siluetu žene, vaša glavna misija u životu jeste stvaranje. Ne gledate na svet kao drugi. U svakoj stvari koju radite i u svakom problemu sa kojim se susrećete vidite kreativna, nova, originalna rešenja. Ali, takođe volite lepotu i znate da bolji svet možete izgraditi samo na osnovu emocija.

Zato je vaš put stvaralački put; došli ste na ovaj svet da ga ukrasite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TOP 2 KINESKA JELA! Napravite sami kod kuće!
Live TV

TOP 2 KINESKA JELA! Napravite sami kod kuće!

Piletina je omiljeno meso mnogih od nas. U kineskoj kuhinji zauzima jako bitno mesto, a recepti za pripremanje jela koja sadrže ovo meso su mnogobrojni. Osim piletine, pirinač, povrće i soja sos su nešto bez čega ova kuhinja ne bi bila to što jesta. Ako ne volite da idete po restoranima ovo je način da kinesku kuhinju dovedete za svoju trpezu.

29.09.2020

19:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija