• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: društvene mreže

08.12.2020

09:49

FILMSKA AKCIJA SPASAVANJA! Hteli su da skoče kroz prozor, ali reakcija vatrogasaca sve je iznenadila

Live TV

FILMSKA AKCIJA SPASAVANJA! Hteli su da skoče kroz prozor, ali reakcija vatrogasaca sve je iznenadila

Podeli vest

Vatrogasci su ipak zaslužni za mnoge živote. Oni su tu kada nastane požar, ali su tu i kada su druge situacije u pitanju, svakako, tu su da sačuvaju nečiji život.

Mnogi su danas zahvali vatrogascima na nesebičnoj pruženoj pomoći. Oni se svakodnevno susreću za različitim situacijama, ali znaju jedno, potrebno je spasiti nečiji život.

Na snimku, se vidi neverovatna filmska akcija spasavanja. Vatrogasci su bez trunke raz

mišljanja spasili živote onih, koji su odlučili da skoče kroz prozor.

Pogledajte kako izgleda kada su vatrogasci na terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LIČNI RAJ KLODA MONEA - Virtuelna tura kroz čudesnu oazu
Live TV

LIČNI RAJ KLODA MONEA - Virtuelna tura kroz čudesnu oazu

Poseta kuće i bašte velikog umetnika impresionizma Kloda Monea, u francuskom selu Živerni, na 75 kilometara severno od Pariza, gde je umetnik stvorio vrtove koji su inspirisali seriju od oko 250 slika nazvanu Lokvanji, nezaboravno je iskustvo i mnogih putnika i ljubitelja umetnosti

07.12.2020

20:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija