• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

24.03.2021

08:55

SVE JE SNIMLJENO! Razbio se kao TRULA DINJA! Lovac Ljuba bacio pušku u blato, flaša BOLJE PUCA!

Live TV

SVE JE SNIMLJENO! Razbio se kao TRULA DINJA! Lovac Ljuba bacio pušku u blato, flaša BOLJE PUCA!

Podeli vest

Lov je zabava brojnih muškarčina koji taj dan kad lrenu u šumu s prijateljima iskoriste da se dobro "izlude" na sve moguće načine

Jedan od njih je, tradicionalno, poneka čašica rakije, da se ubije trema i smiri ruka.

Koliko god to bilo opasno, ako se zna da lov podrazumeva i vatreno oružje, lovci ne odustaju od dobre kapljice. Što i može da im prođe ako ne preteraju.

A lovac Ljuba ne da je preterao, nego se razbio kao dinja!

Pogledajte, da ne bude da vam pričamo "lovačku priču":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rurboo

pre 3 godine

Kažu alkohol za volanom je isto što i oružije u rukama ubice (slažem se), a kako možemo nazvati alkohol u kombinaciji sa napunjenim oružijem u rukama lovca (ubice životinja)? Apelujem svima onima koji čitaju komemtar da se obavezno kontrolišu lovišta identično saobraćajnoj kontroli, svaki drugi lovac je popio i opasnost su po ljudski život. Ljudi osvestite se u lov trezan, a posle kada se razoružaš sedi pa pij do mile volje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija