• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

21.04.2021

14:38

VEZALI SE LANCEM DA OJAČAJU SVOJU VEZU! Ali doslovno! Sad sve rade zajedno: KUPAJU SE, JEDU, IDU U TOALET! /VIDEO/

Live TV

VEZALI SE LANCEM DA OJAČAJU SVOJU VEZU! Ali doslovno! Sad sve rade zajedno: KUPAJU SE, JEDU, IDU U TOALET! /VIDEO/

Podeli vest

Ako ste umorni od čestih raskida i mirenja sa istom osobom, možda bi trebalo da se ugledate na metod sljedećeg ukrajinskog para

Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) pronašli su veoma neuobičajen način da uvek budu nerazdvojni. Oni su, naime, za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri mjeseca i svoj život u tom periodu dokumentuju na društvenim mrežama.

- Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno - izjavio je Kutlaj za Rojters iz svog stana u istočnom dijelu Harkova.

Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi da prekine njihovu vezu.

- Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedjeljno. Tokom naše posljednje svađe Viktorija je ponovo htela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba - kazao je Kutlaj.

Foto: printscreen

Pustovitova je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada je predložio, ali posle nekog vremena je promenila mišljenje. Već oko dva meseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

- Želela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osetim nešto drugačije - rekla je Pustovitova i dodala:

- Pristala sam na ovo jer ga volim.

Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gde su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gde svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija