• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.05.2021

21:46

PRVI INTERVJU TARE SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE: Nemam gde da spavam, niti šta da jedem, jedino rešenje mi je da se UBIJEM! /VIDEO/

Live TV

PRVI INTERVJU TARE SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE: Nemam gde da spavam, niti šta da jedem, jedino rešenje mi je da se UBIJEM! /VIDEO/

Podeli vest

Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge", a sad je odlučila da ispriča sve o rijalitiju, Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj supruzi Ivani Aleksić u intervju za Informer.rs

Tara Simov ekskluzivno gorvorila je za naš portal nakon diskvalifikacije u "Zadruzi 4".

- Nisam dobro, jako mi je loše. Izašla sam na rampu bez telefona, i bez ikakvih stvari kod sebe. Otišla sam na benzinsku pumpu u blizini imanja kako bih kontattirala svog oca. Moj prijatelj Ljuban je došao taksijem po mene i prespavala sam kod njega jedno veče nakon izlazka. Pričaju zli jezici da sam kod bivšeg verenika, a ja sam javno objavila sliku svog prijatelja sa kojim sam bila u tom trenutku. Pakao na šta su ljudi spremni i koliko zlobe ima u njima samo kako bi nekom napakostili. 

- Teško mi kada se osvrnem iza sebe, kada pogledam šta se sve desilo i kako je to predstavljeno narodu. Kajem se što sam sve ono lupala, ali nisam imala drugi način da im pokažem da nisam dobro i da želim napolje. Niko nije obraćao pažnju na mene, čak su govorili da se ja foliram, ali zasta psihički sam bila jako loše. Tužna sam zbog Nanada i još tužnija što ne mogu da mu kažem koliko ga volim i koliko ga lažu tamo i pune mu glavu glupostima (govori kroz suze Tara Simov).

- Ja se nadam da neće doći do toga da budem tužena, nadam se da će me kontaktirati.

Pune Nenadu glavu. Ne mogu od stresa da spavam, gledam da mi veruje i da ga čekam. Imam 100 posto poverenja za sad. On je jako emotivan i labilan. Do njega neće stići nijedna informacija, do njega će stizati samo loše stvari. Njegova porodica se ne odaziva i ne odgovara mi na poruke. On je forsirao da odem u njgov stan. Njegov brat ne odgovara na poruke. Niko mi ne odgovara. Mom tati se javio neko, predstavili su se kao njegovi rođaci iz Rovina, ne znam da li je to istina. Javili su se i rekli da su u kontaktu sa njegovom tetkom i da je njoj loše i da su na usluzi da dođem kod njih dok Nenad ne izađe. Još nemam gde da spavam, još nemam gde da spavam, ne jedem ništa, smršala sam 10 kilograma - u suzama je pričala Tara i dodala:

Foto: informer.rs/TVIN

Tara Simov

- Postoji pozadina iza svega što se meni dešava. Nije prvi put da se snađem, nije mi teško spavala sam na plaži u Grčkoj.

- Kada bih srela Ivanu, uvek bi sela sa njom i popričala ukoliko bi ona to želela. Bila bih spremna i da me udari i da me pljune i sve jer niko ne zaslužuje javno poniženje pred milionima ljudi. Ja sam svesna svega, ali moje srce nije biralo i sve se to među nama desilo tako kako se desilo. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Posle onog sto je polomila u Zadruzi , mislim da bi trebalo da se pozabavi sobom i sojim zdravstvenim stanjem, jer nije normalno. Demolirati sjoro sve!. Strasno. A Sa je ljigav tip. Napred i pozdrav za Ivanu! Glavu gore!

Marija

pre 2 godine

Osudjujem sve njene postupke, ali NE i da nema sta da jede i da nema trenutno gde da spava! Svi smo mi Ljudi, ne zivotinje

Delija iz Valjeva

pre 2 godine

Šta sad svi treba da je žale??? Pokazala si ko si i kakva si!!!!!

BOBA

pre 2 godine

ZAO MI JE DECE KOJA NEMAJU RODITELJE, A LJUBAVNICE I BIVSE NARKOMANKE SA RODITELJIMA BAS NE ZALIM.

Jana

pre 2 godine

Nema gde da spava??? Gde je spavala dok nije usla u rijaliti?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija