• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostidana

12.05.2021

08:10

BOLESNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Dečko devojku tretira kao psa, a njena reakcija je mnoge OSTAVILA U ŠOKU!

Live TV

BOLESNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Dečko devojku tretira kao psa, a njena reakcija je mnoge OSTAVILA U ŠOKU!

Podeli vest

Dani (26) i Džek (31) iz Tuksona iz države Arizona u SAD vrlo su zasita bizaran par! Jer Džek svoju devojku tretira kao psa odnosno kao popu kujicu koja voli da se mazi, dok Dani obožava da oponaša psa

Kako sami kažu oni su srećni što imaju ovakav odnos i ne smeta im u njihovoj vezi!

- Još od djetinjstva patim od hronične anksioznosti i paničnog poremećaja. Oponašati štene mi i danas silno pomaže da se nosim sa stresom. Obožavam što mogu da dođem kući, da zaboravim svakodnevicu i što se Džek tada pobrine za mene - kazala je Dani, koja koristi svaku priliku da bude na "četiri šape". 

Zna za komande "sedi" i "ostani na mestu", ima svoju činiju za vodu, omiljene kolačiće, igračke za treniranje zubića, kao i niz povodaca koje je kupila kako bi dragi mogao da je izvodi u šetnje.


Takođe voli četvoronoške da jurca po livadi za loptom, a odnedavno je dobila i svoju kućicu.

- Džek je moj vlasnik. Predivan je. Čini svoje malo pseće srce presrećnim. Znam da ljudima to čudno izgleda i da nas vređaju zbog toga, ali mi smo srećni - navela je Dani, čiji snimci na TikToku imaju neverovatne brojke pregleda i reakcija.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija