• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tvin

21.05.2021

10:05

SRPSKI BLUDNI I RAZVRATNI OBIČAJI! Snajka u krevetu sa svekrom, dever joj je druga opcija, a tek kad krene STRNDŽANJE I SNOHAČENJE ne zna se KO KOGA!!

Live TV

SRPSKI BLUDNI I RAZVRATNI OBIČAJI! Snajka u krevetu sa svekrom, dever joj je druga opcija, a tek kad krene STRNDŽANJE I SNOHAČENJE ne zna se KO KOGA!!

Podeli vest

Srbija je puna različitih običaja, a svakako najinteresantniji su svadbeni običaji, kao i oni vezani za intimne odnose

Pored mnogih lepih običaja, našli su se i oni koji su totalni blud i razvrat.

Teško je poverovati da su ovakvi običaji postojali u našem društvu.

Većina ih je nastala za vreme Osmanskog carstva, a postoje indicije da su se neki od njih i danas zadržali u najruralnijim sredinama iako su protiv zakona. 

Oni najbizarniji, ali ujedno i najinetesentniji vezani su za strasti u krevetu, ili možda i ne baš u krevetu. 

Kupleraj je samo jedan od običaja,a praktikovalo se da snaja ima intiman odnos sa svekrom, da se uda za brata svog muža...

Koji su to najbizarniji običaji pogledajte u sledećem video-prilogu: 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija