• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SD / Društvene mreže

14.06.2021

12:27

SRAM GA BILO! Mladoženja na venčanju BEZ BLAMA izvadio OVO! /VIDEO/

printscreen

Live TV

SRAM GA BILO! Mladoženja na venčanju BEZ BLAMA izvadio OVO! /VIDEO/

Podeli vest

Snimak je sakupio više od 2.4 miliona pregleda i ima više od dve hiljade komentara

Tiktokerka Tejlor Loren objavila je video sa svog venčanja. 

Na snimku se vidi kako njen suprug, čekajući da ona dođe do oltara, u jednom trenutku vadi telefon i proverava ima li novih obaveštenja.

- Pre 4 godine na današnji dan prošetala sam do oltara kako bih se udala za ljubav svog života. Bio je to jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našem životu, a moj suprug uradio najromantičniju stvar... Proverio je svoj glupi telefon - napisala je uz video koji je objavila na TikToku.

"Suprug godine", napisala je uz video i dodala emotikon koji plače od smeha.

"Verovatno je bio nervozan", "Razvedi se", "Ja bih se okrenula i otišla", "To je sumnjivo", samo su neki od komentara. 

Nakon što je taj video postao viralan, Tejlor je objavila još jedan na kojem pita supruga zašto je proveravao telefon kada je ona trebalo da prošeta do oltara.

- Zato što kriptovalute nikad ne spavaju - odgovorio je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija