• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

21.06.2021

09:15

KOLIKO LUD MORAŠ DA BUDEŠ, DA BI SE OVAKO IGRAO SA ŽIVOTOM! Odlučio da nasmeje NAJOTROVNIJU RIBU NA SVETU! Evo šta se desilo!/VIDEO/

printscreen

Live TV

KOLIKO LUD MORAŠ DA BUDEŠ, DA BI SE OVAKO IGRAO SA ŽIVOTOM! Odlučio da nasmeje NAJOTROVNIJU RIBU NA SVETU! Evo šta se desilo!/VIDEO/

Podeli vest

Raže spadaju u najpotrovnije ribe na svetu, a njihov ubod može da znači smrt

Na snimku koji je dostigao 100 miliona pregleda, deluje kao da se raža smeje i uživa dok je čovek sa snimka golica. 

Ipak, stručnjaci napominju da to raži nimalo ne prija, samim tim što se sve vreme nalazi van vode, to jest njenog prirodnog okruženja. Osim toga, na sreću, raža nije ubola čoveka, jer bi to sigurno značilo da mora da bude hospitalizovan, a po svoj prilici bi ubod na kraju bio fatalan. 

Stručnjaci su podsetili i da je čuveni prirodnjak Stiv Irvin, koji je ceo život proveo snimajući opasne susrete sa krokodilima, na kraju umro upravo od uboda raže. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija