• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me

21.06.2021

20:30 >> 14:33

OVAJ PAS JE SPREČIO ŽENU DA IZVRŠI SAMOUBISTVO! Pogledajte zbog čega o ovom malom heroju priča ceo svet!

printscreen

Live TV

OVAJ PAS JE SPREČIO ŽENU DA IZVRŠI SAMOUBISTVO! Pogledajte zbog čega o ovom malom heroju priča ceo svet!

Podeli vest

Pas kao terapeut, odigrao je značajnu ulogu u spašavanju žene koja je razmišljala da sebi oduzme život na jednom mostu u Velikoj Britaniji

Iako mu to nije u “opisu posla”, trogodišnjeg Digbija su vatrogasci doveli na most blizu Eksetera, Ujedinjeno Kraljevstvo, gde su pokušavali da spreče ženu da ne počini samoubistvo.

Navodno su policijski pregovarači pokušavali da smire ženu, ali nisu napredovali. Jedan od vatrogasaca je predložio da joj dovedu Digbija, kojem je i inače uloga da smiri traumatizovane ljude.

Žena na mostu se nasmiješila čim je videla Digbija, okrenula je glavu, nakon čega su vatrogasci počeli da pričaju s njom o Digbiju i njegovom poslu. Žena je ubrzo pitala može li da priđe Digbiju ako se skloni s mosta, što su hitne službe rado prihvatile.

Ovu priču je na Twitteru podijelila služba u kojoj Digbi radi, koji je dobio na hiljade pohvalnih komentara.

Digbi obično pomaže vatrogascima na terapijskim seansama, piše CNN.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija