• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

21.06.2021

14:27

LUKAVA STANARKA SABOTIRALA POHLEPNOG STANODAVCA! Tražio joj je veću kiriju, a ona se odlučila na OPASNU OSVETU! /VIDEO/

printscreen

Live TV

LUKAVA STANARKA SABOTIRALA POHLEPNOG STANODAVCA! Tražio joj je veću kiriju, a ona se odlučila na OPASNU OSVETU! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon što je stanodavac, kako kaže "imao obraza da joj zatraži veću kiriju", Kejti je uzvratila udarac. Umesto da se jednostavno iseli iz podrumskog stana, odlučila je da diskretno ali delotvorno sabotira stanodavca i upozori sve buduće stanare na ono što ih čeka, a svoje poteze detaljno je objasnila i u TikTok videu

- Možete li reći da živim u podrumskom stanu sa gazdama koji imaju obraza da povise stanarinu za iduću godinu? - počinje, dok s kamerom obilazi stan.

- Stvari koje sam uradila kako bih sabotirala svoje stanodavce, koje su jednostavno stvar zdravog razuma.

Uz tuš je na vidljivo mesto stavila sredstvo za odčepljivanje odvoda kako bi svakome ko dolazi da razgleda stan jasno pokazala da voda ne odlazi bez malo pomoći. Kantu za smeće je pomakla s druge strane umivaonika kako bi se videla boja koja se oljuštila.

- Pomakla sam police kako bi se videle pukotine u zidu. Strateški sam stavila odvlaživač vazduha. Makla sam i zastavu kako bi se videla druga velika pukotina - opisuje Kejti i nastavlja:

- Istakla sam i jeziv nokat koji sam našla u ormaru i do kraja "navila" i drugi odvlaživač.

Video je skupio 400.000 pregleda i korisnicu su oduševljeni.

- Ovo nije sabotiranje, ti samo ističeš ‘prednosti’ stana - komentarisao je jedan korisnik dok su se drugi prisećali sličnih upozorenja koja su dobili kada su razgledali stanove.

- Jednom kad sam razgledao stan, kad je gazda izašao iz sobe, tadašnji stanar mi je dao u ruku papir s popisom razloga zašto tamo ne treba živeti", "Bivši stanar je na vrata zalepio papir s natpisom "brojač paukova" i trenutnom brojkom" - bila su neka od opisanih iskustava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija