• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

12.07.2021

10:39

ŠTA PLANINSKI KONJI RADE U BANATSKOJ RAVNICI?! Pogledajte kako je bilo na ŠTRAPARIJADI U ČESTEREGU /VIDEO/FOTO/

printscreen

Live TV

ŠTA PLANINSKI KONJI RADE U BANATSKOJ RAVNICI?! Pogledajte kako je bilo na ŠTRAPARIJADI U ČESTEREGU /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Tradicionalna četvrta po redu Štraparijada, održana je na terenu Fudbalskog kluba Napredak u selu Čestereg, u opštini Žitište, nedaleko od Zrenjanina

Štraparijada je nadmetanje štraparskih konja u izvlačenju trupaca, karakteristična za planinske krajeve i Čestereg je jedino mesto u Banatu u kojem se održava, a bio je poprište ljutih štraparskih obračuna najboljih u Srbiji.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Osim takmičarskog, nije izostao ni zabavni deo programa, koji su sjajnim nastupima obeležili Željko Šašić, Krajiški bećari, Goran Topić, Talija i Aleksandra Alisa Marić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija