• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

19.07.2021

10:12

MACE IMAJU PORUKU ZA VAS! Izaberite jednu od ponuđenih, ali pazite - OTKRIĆE VAM I ONO ŠTO NE ŽELITE DA PRIZNATE SEBI!

printscreen

Live TV

MACE IMAJU PORUKU ZA VAS! Izaberite jednu od ponuđenih, ali pazite - OTKRIĆE VAM I ONO ŠTO NE ŽELITE DA PRIZNATE SEBI!

Podeli vest

Da li je vreme da izađete iz zone komfora?

Ovaj interesantan test ličnosti otkriva vašu suštinu, prikazuje vaše kočnice i nosi savet koji će vam pomoći da rešite svoje probleme. 

Najpre, izaberite jednu mačku sa slike, a potom pročitajte poruku u nastavku teksta. 

Ne razmišljajte mnogo. Koja vam je najsimpatičnija: 

Jedan 

Žuta mačka predstavlja individualnost. Iako je privržena, ne voli previše fizičke izlive ljubavi poput grljenja ili maženja.

Možda odlažete stvari koje bi trebalo da obavite. Ako malo planirate unapred imaćete manji stres u vašem životu.

Ova mačka ima šapu preko oka. Gledate li stvari iz svih perspektiva kako biste bolje razumeli veću sliku? Ili gledate stvari samo iz jednog kuta?

Dva 

Siva maca ukazuje na prijateljsku, društvenu i pametnu osobnost. Vi ste orginalna osoba i imate sposobnost da sve što napravite bude izvorno, nikad ne kopirate ono što drugi rade, već sve činite na svoj način.

Više volite da budete sa prijateljima i porodicom nego da budete sami. Ovo može biti potvrda da je vreme za planiranje društvenog događaja kako bi se svi zajedno okupili i zabavili. Takođe može naznačiti da je vreme da usporite i živite u sadašnjosti.

Siva maca drži svoje šape na ušima. Slušate li da čujete ili samo slušate i čekate svoje vreme za repliku? Takođe, možda se osećate kao da vas drugi ne razumeju. Potreban vam je razgovor kako biste bili sigurni da vaš partner ili član porodice razume vaše potrebe.

Tri 

Tigrasta mačka govori da imate vrlo selektivnu paletu kada su u pitanju vaši prijatelji. Radije biste imali 1-3 dobra prijatelja koji su odani, umesto hrpe ljudi oko sebe koji su samo poznanici. Mačke s prugama mogu ponekad biti neugodne jer imaju vrlo osjetljivu prirodu, to se može odnositi i na vašu osobnost.

Prugasta mačka može postati vrlo iritantna ako joj se uskrati ono što želi. Voli rutinu i obavlja iste aktivnosti u isto doba dana. Morate izaći iz zone komfora!

Ova mačka ima šapu preko usta. Da li pričate o svojim potrebama? Ili ćutite kako bi održali mir? Ovo može biti vaša potvrda da je vreme da postavite neke jasne granice onima koji prelaze te granice. Ko želi da vas čuje, čuće vas!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija