• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror / Društvene mreže

30.07.2021

14:31

ONA JE OTKRILA TAJNU VEČNE MLADOSTI! Kaluđerica izgleda dve decenije mlađe, a OVO JE NJEN RECEPT! /VIDEO/

printscreen

Live TV

ONA JE OTKRILA TAJNU VEČNE MLADOSTI! Kaluđerica izgleda dve decenije mlađe, a OVO JE NJEN RECEPT! /VIDEO/

Podeli vest

Časna sestra je otkrila kako neguje svoju kožu i koliko ima godina

Mnogi korisnici TikToka su ostali u čudu misleći da je dve decenije mlađa.

Monika ima 55 godina, ali svi njeni pratioci na društvenim mrežama tvrde da izgleda kao da ima 30 godina.

Ona svoj izgled prepisuje čestom izbegavanju sunca i umivanju lica nežnim sapunom.

Objasnila je da ne koristi proizvode za ulepšavanje jer su precenjeni, ali da svakodnevno pere lice sredstvom od zobenih pahuljica za bebe i da izbegava sunce. Ipak, neki od njenih pratilaca misle da je njen mladalački izgled posledica života bez muškaraca.

- Ljudi su bili izuzetno dragi. Mislila sam da će video videti samo četiri ili pet osoba... Mnogi govore da izgledam kao da mi je 30, a komentari koji kažu da je to zato što nemam muškarca koji bi me živcirao me dobro nasmeju. Oduševljena sam koliko su dragi korisnici TikToka - ispričala je Monika.

Monika je časna sestra postala 2012. godine, kada je svoj život posvetila religiji. Na svom TikTok profilu ima 48 hiljada pratilaca sa kojima redovno deli informacije o tome kakav je život u manastiru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija