• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: društvene mreže

04.08.2021

13:51

OVA ŽENA IMA NAJVEĆA USTA NA SVETU! Prvo je imala traume, a sada JEDE, OBARA REKORDE I ZARAĐUJE PARE! /VIDEO/

printscreen

Live TV

OVA ŽENA IMA NAJVEĆA USTA NA SVETU! Prvo je imala traume, a sada JEDE, OBARA REKORDE I ZARAĐUJE PARE! /VIDEO/

Podeli vest

Samanta Ramsdel (31) iz Konektikata ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao žena koja ima najveća usta na svetu, a upravo zbog toga postala je popularna na TikToku

Na TikToku, Samana Ramsdel, ima 1,7 miliona pratilaca zahvaljujući svojim ogromnim ustima. Rekla je kako se oseća sjajno zbog činjenice da može da proslavi svoju neobičnu prednost, zbog koje je nekada bila nesigurna.

Samanta je oduvek tvrdila da ima najveća usta, a sada je dobila i zvaničnu potvrdu za to. Osvojila je Ginisov rekord za najveća ženska usta na svetu. Naime, njena usta su široka 6,52 centimetra.

“Savet za sve one koji imaju nešto neobično i koji bi želeli da osvoje Ginisovu titulu, učinite to. Budite ponosni na to i učinite to svojim najvećim bogatstvom. To je vaša super moć. To je ono što vas čini posebnim i drugačijim od svih ostalih”, rekla je Samanta.

Uprkos tome što je oduvek imala neobično velika usta tek je prošle godine na društvenim mrežama počela da pokazuje ​​svoje začuđujuće sposobnosti stavljanja velikih količina hrane.

“Napravila sam TikTok u jesen 2019, ali nisam često objavljivala ​​sve dok pandemija nije započela. Snimila sam mnogo smešnih video zapisa, komičnih skečeva i pevačkih parodija, ali videa koja su uključivala moja usta i lice brzo bi postala viralna”, ispričala je.

Samanta Ramzdel tvrdi da joj njen izraz lica pomaže da zaradi više od 15.000 eura za samo jedan snimak koji objavi na ovoj popularnoj mreži, a neki njeni snimci pogledani su i po nekoliko miliona puta.

Kaže da je na početku postavljala snimke kako peva i glumi, ali je ubrzo shvatila da su njena usta glavna atrakcija.

“Smršala sam više od 20 kilograma u protekle dve godine i moje samopouzdanje se vratilo. Krenula sam na časove pevanja i počela da postavljam snimke na Instagram”, rekla je Samanta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija