• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2021

17:18

MIKI ĐURIČIĆ PROGOVORIO O HONORARU I ULASKU U ZADRUGU 5: Ovaj put idem na POBEDU! A evo šta je rekao o PREVARI u rijalitiju! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Live TV

MIKI ĐURIČIĆ PROGOVORIO O HONORARU I ULASKU U ZADRUGU 5: Ovaj put idem na POBEDU! A evo šta je rekao o PREVARI u rijalitiju! /VIDEO/

Podeli vest

Bliži se septembar, ali i poslednja sezona "Zadruge" u koju će ući veliki broj starih zadrugara, ali i novih ličnosti koje do sada nismo imali prilike da gledamo u ovakvom tv formatu.

Veliki šef, Željko Mitrović, nedavno je otkrio na svom Instagram profilu da Miki Đuričić ulazi u petu sezonu "Zadruge" i da je potpisao ugovor.

- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Verovatno će "Zadruga 5" biti poslednja "Zadruga", a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona - napisao je nedavno Željko Mitrović u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži, a Mikija smo sada sreli ispred zgrade televizije Pink koji nam je prokomentarisao svoj ulazak u petu sezonu "Zadruge".

- Sve je spremno za "Zadrugu 5", biću strpljiviji i neću praviti gluposti - rekao je Miki na početku razgovora i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

Miki Đuričić

- Razlog ulaska je, kao i uvek, dobar honorar, poslednji je rijaliti, pa idem u penziju. Van sam konkurencije, dolazim iz drugog sveta. Ja čuvam guske, patke, živim na selu, ne družim se sa ljudima iz rijalitija, družim se sa ljudima sa kojima sam odrastao, ne idem po klubovima, ne slušam tu muziku, ne pripadam tome, ali jedan ovakav treba. Ne može da se dogodi prevara u rijalitiju, to je moglo da se dogodi dok nisam imao brak. Sada sam u srećnom braku i imam dete, to onda da uzmeš da se ubiješ na televiziji da prevariš ženu i dete koje te čeka kod kuće. Ne mogu da dopustim sebi taj luksuz da pravim budalu od sebe - rekao je Miki i dodao:

- Razlika između mene i ostalih je što je mene sramota što sam učesnik rijalitija, a oni se ponose što idu u rijaliti. Ovaj put idem na pobedu, do kraja! - rekao je Miki, a šta nam je još otkrio pogledajte u videu u nastavku ovog teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija