• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir / tvin.rs

10.09.2021

16:53

RAJ U 18 KVADRATA! Pogledajte kućicu o kojoj svi pričaju!

Live TV

RAJ U 18 KVADRATA! Pogledajte kućicu o kojoj svi pričaju!

Podeli vest

Nakon dva propala braka, izgubljenoj kući, Mišel je odlučila da sama sebi sagradi dom

Mišel Boil je bila prisiljena da mesečno iznajmljuje kuću u Oregonu za 1.173 evra. Zbog visoke najamnine, a male plate, Mišel nije imala nikakve šanse da uštedi. Sve što je zaradila, radeći u kafiću, davala je na troškove i hranu.

Jedva je krpila kraj sa krajem, sve do momenta kada su se njena deca osamostalila. Tada je Mišel odlučila da uzme stvari u svoje ruke. Rešila je da sama za sebe sagradi malu kućicu.

Počela je da proučava tutorijale u kojima su ljudi pričali kako su izgradili male kućice. Uspela je da sam vrlo malo novca sagradi kuću u koju se preselila iz velike kuće koju je iznajmljivala.

Mišel je mesečno trošila 1.173 evra na iznajmljivanje kuće koja je imala tri spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, hodnik i garažu. Sada živi u kućici od 18,5 kvadrata. Za iznajmljivanje malog komada zemlje na kojem stoji kućica, Mišel plaća samo 58 evra, a u ovaj iznos je uračunat i priključak za struju, vodu i WIFI.

- Ne samo da sam sama sagradila kuću, ja sam je i projektovala - kaže Mišel.

Sav nameštaj u kućici je iz 40 ih ili 50 ih godina prošlog veka. Ova hrabra žena je dve godine skupljala nameštaj imajući u vidu da će jednom imati svoju kuću.

Danas Mišel gradi i projektuje kuće i za druge ljude koji žele da smanje troškove života. Njen san je postao njen posao sa većim primanjima nego što se ikad nadala!

Pogledajte: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija