• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

12.09.2021

08:47

TRIK KOJI JE ODUŠEVIO DOMAĆICE! Ne bacajte pare, očistite kuvalo uz pomoć sastojaka koje imate u kući!

Printscreen You Tube

Live TV

TRIK KOJI JE ODUŠEVIO DOMAĆICE! Ne bacajte pare, očistite kuvalo uz pomoć sastojaka koje imate u kući!

Podeli vest

Kuvala za vodu se neophodna u svakom domaćinstvu, međutim njihovo čišćenje za većinu domaćica je prava noćna mora

Ketler se u domaćinstvima koristi govotova pa svaki dan i to po nekoliko puta dnevno. Njegovom svakodnevnom upotrebom dolazi do nakupljanja kamenca, pa ga je potrebno s vremena na vreme detaljno očistiti.

Čišćenje ovog aparata za mnoge domaćice predstavlja pravi problem, a uz pomoć sastojaka koje imate u kući to možete uraditi na jednostavan način.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koja je podelila Karolina Mek Kejli iz Perta, u kom je u nekoliko koraka objašnjeno kako je najbolje očistiti kuvalo za vodu.

Kako bi se uklonile mrlje, ona je sipala u kuvalo šoljicu sirćeta i šoljicu vode, a onda uključila aparat sve dok tečnost nije proključala. Nakon toga prosula je tečnost, a kuvalo je ostalo čisto i bez kamenca.

Pogledajte kako da očistite kuvalo za vodu: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija