• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

05.10.2021

09:13

ZATEKLA JE LOPOVA U SVOJIM KOLIMA, a ono što je onda uradila JOŠ SE PREPRIČAVA!

printscreen

Live TV

ZATEKLA JE LOPOVA U SVOJIM KOLIMA, a ono što je onda uradila JOŠ SE PREPRIČAVA!

Podeli vest

Studentkinja iz Škotske zaključala je nepoznatog muškarca u svom mercedesu, nakon što je primetila da pokušava da joj ukrade automobil.

 

Rebeka Čuk (21) nije mogla da veruje svojim očima kada je pogledala kroz prozor i u svom mercedesu A45 ugledala muškarca. Odmah je otrčala po ključeve i uspela da ga drži zaključanog u kolima do dolaska policije.

Svaki put kada je pokušao da izađe iz vozila, Rebeka je pritisla dugme za zaključavanje, prenosi Ladbible.

Nekoliko policajaca stiglo je na lice mesta, nakon čega su uhapsili osumnjičenog.

Rebeka je rekla da je shvatila da nešto nije u redu kada je njen pas počeo da laje, zbog čega je pogledala kroz prozor.

Snimak hvatanja lopova objavila je na svom Fejsbuk profilu, a u njemu se vidi kako se svetla na vozilu pale i gase.

- Muškarac je pokušao da ukrade moj mercedes. Oko 21 sat čula sam čudan muški glas ispred kuće, a moj pas je počeo da laje. Odmah sam pozvala policiju i držala ga zaključanim u kolima svaki put kada je pokušao da izađe, jedno 100 puta - napisala je Rebeka u opisu snimka.

Ona je dodala kako je policija brzo stigla i uhapsila ga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena Mikovčić

pre 2 godine

Moja trogodišnja veza je uništena, a ja sam bila devastirana. Zaručnica je raskinula sa mnom i od njega nisam dobila objašnjenje. da bih ga vratila, moram pronaći rješenje, otišla sam do 3 različita čarobnjaka koji svi nisu uspjeli vratiti mog ljubavnika, stvarno nisam bila sigurna da su čarolije stvarne pa sam tražila jedno jutro kad sam vidjela sjajnu recenzije o (dralaba3000@gmail.com), isprva sam bio pomalo skeptičan, ali me je prijatelj zamolio da pokušam vidjeti što će se dogoditi, pa sam tražio čaroliju iz ove čarolije, rekao je da će uzeti vremena da napravi ljubavna čarolija koja bi mi vratila mog muškarca, nakon 2 dana moj ljubavnik se pomirio sa mnom, bilo je dobro vratiti mi se ljubavnika, kad se vratio rekao je da me više nikada neće napustiti. Vidjela sam ga kako se transformirao iz tipa koji je želio doći do tipa koji je uvijek želio biti sa mnom. sada je moj ljubavnik otvoreniji, doktorica ALABA zna da je ljubavna čarolija stvarna, hvala dr. ALABA -i što se vratila mom čovjeku. Cijenim sve njegovo vrijeme, trud i energiju koju ulaže dok izvodi čarolije. možete ga kontaktirati putem ove e-pošte: dralaba3000@gmail.com Možete mu doći i putem WhatsAppa / vibera s ovim brojem: +1 (580) 373-2215.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija