• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

10.10.2021

20:53

RONALDO DOBIO NAJLEPŠI POKLON NA SVETU! Verni fan oduševio slavnog fudbalera!

Tanjug

Live TV

RONALDO DOBIO NAJLEPŠI POKLON NA SVETU! Verni fan oduševio slavnog fudbalera!

Podeli vest

Ovome se nije nadao

Poznati fudbaler Kristijano Ronaldo dobio je neočekivani poklon od jednog od svojih fanova. Toliko ga je oduševio svojom originalnošću i kreativnošću, da je snimak podelio na društvenim mrežama.

Poklon nije skup, niti preterano vredan, ali ima neprocenljivu vrednost za ovog sportistu jer mu je pokazao koliko ga njegovi obožavatelji širom sveta vole i cene.

Kristijano Ronaldo okačio je video na kome prikazuje jednu malu slikovnicu nespretno iscrtanu i bojenu rukom. Ova slikovnica ima desetne stranica na kojima se nalazi fudbaler na terenu kako šutira i daje golove.

Ovaj sistem crtanja primenjivali su i najstariji crtači kada su prvi put poželeli da naprave sliku u pokretu. Sada imamo prilike da odgledamo mini crtani film o jednom od najčuvenijih fudbalera. 


Ronaldo je bio oduševljen, a da li će se i vama svideti, odlučite nakon što pogledate video!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija