• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

19.10.2021

09:23

ONA JE MALA, SLATKA I UMILJATA - SVE DOK SE NE NALJUTI! A onda na scenu stupa njen PRAVI KARAKTER i - SPASAVAJ SE KO MOŽE!

freepik

Live TV

ONA JE MALA, SLATKA I UMILJATA - SVE DOK SE NE NALJUTI! A onda na scenu stupa njen PRAVI KARAKTER i - SPASAVAJ SE KO MOŽE!

Podeli vest

Ko kaže da samo najjači opstaju?

Proglašen je pobednik za najopasniju zver u životinjskom carstvu. Titula je dodeljena - mački!

Od svih zveri koje žive u divljini, najopasnija je definitivno domaća mačka. Ona je pobedila žestoku konkurenciju među fokama, tigrovima, aligatorima i medvedima.

Ova strašna životinja odnela je sve poene žirija, uspevši da svakog svog protivnika satera u ćošak. Nema tog stvorenja koje se nije u strahu sklonilo od ove strašne zverčice.

Najmanje poena osvojio je medved, koji se jako loše pokazao pri odmeravanju snaga.

Maca svakako ostaje jedna od naših omiljenih kućnih mezimaca. Mi znamo kako dobre, umiljate i mazne one znaju da budu.

Pogledajte drugu stranu mačjeg karaktera. Oduševiće vas njena hrabrost!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija