• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

16.10.2021

15:08

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO DENI DE VITO? Čuveni holivudski glumac u POTPUNO NOVOM IZDANJU!

Live TV

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO DENI DE VITO? Čuveni holivudski glumac u POTPUNO NOVOM IZDANJU!

Podeli vest

Prolepšao se i podmladio! Do duše, samo od vrata naniže

Deni de Vito je čuveni holivudski glumac koji je stekao veliki broj obožavatelja širom sveta zahvaljujući svojim genijalnim komedijama i svom veselom dugu.

Igrao je najčešće glavne uloge u poznatim američkim komedijama koje su osvojile čitav svet.
Zajedno sa talentom i šarmom ide i popularnost, pa tako danas ovaj glumac može da se pohvali time da postoje ljudi širom sveta koji ga cene i podržavaju.

Jedna gospođica je, međutim, istakla koliko je privržena svom idolu na jedan sasvim nov način.

Pola muškarac - pola žena; pola Deni de Vito - pola verni fan. Ova devojka prošetala je gradskim ulicama noseći na svojoj glavi glavu poznatog glumca.

Njen poduhvat nije ostao neprimećen. Slikali su je i snimali sa svih strana, oduševljeni njenom idejom. Jedan od tih snimaka pojavio se i na društvenim mrežama.

Pogledajte video!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija