• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

17.10.2021

09:00

ČOKOLADNA FANTAZIJA! Ukusni i sočni kolačići koje ćete OBOŽAVATI!

printscreen/youtube/Gurman TV

Live TV

ČOKOLADNA FANTAZIJA! Ukusni i sočni kolačići koje ćete OBOŽAVATI!

Podeli vest

Ako ste ljubitelj čokolade, ovaj recetp će vas oduševiti

Ovo je sjajan recept za kolačiće koji će se  sigurno dopasti svakom ljubitelju čokolade. Brzo i lako se spremaju, a vrlo su sočni i ukusni.

Sastojci:
300 grama šećera u prahu
60 grama kakaa

4 belanca
minimalno soli
100 grama čokolade

Priprema:
U jednu posudu sipati 300 grama šećera u prahu, 60 grama kakaa, dodati malo soli i 4 belanca. Sve dobro umutiti dok se smesa ne sjedini. 

Kada smesa postane homogena, dodati 100 grama izrendane ili sitno izmrvljene čokolade. Ponovo sve dobro promešati i ostaviti oko 15 minuta. 

Smesu podeliti na manje delove (najbolje supenom kašikom). Kolačiće poređati u pleh koji je prethodno prekriven papirom za pečenje. Ostaviti razmak između kolačića da se ne bi spojili pri pečenju.

Kolačiće peći 8 minuta na 160 stepeni. 

Za više detalja pogledajte video! Uživajte!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija