• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostidana

10.11.2021

07:57

ONA POJEDE 10 HAMBURGERA ZA 17 MINUTA, A IMA SAMO 53 KILOGRAMA! Pogledajte šta sve može bivša misica!

printscreen

Live TV

ONA POJEDE 10 HAMBURGERA ZA 17 MINUTA, A IMA SAMO 53 KILOGRAMA! Pogledajte šta sve može bivša misica!

Podeli vest

Nela Ziser (29) je 2013. godine pobedila na takmičenju za Mis Novog Zelanda

Nekoliko godina nakon takmičenja, Nela je odlučila da promeni svoje zanimanje, pa je umesto profesionalnog modelinga počela da jede ogromnu količinu hrane, kao profesionalac.

Njen hobi je prežderavanje, ali u takmičarskom smislu – Nela se takmiči u brzom jedenju hrane, poslavljajući sebi svakog sledećeg puta novi, veći i jači izazov.

Ona je 2015. godine pokušala je da pojede 100 čizburgera, ali je nakon 2 sata odustala, zaustavivši se na četrdeset petom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nela Zisser (@nelazisser)

 

Dva litra mleka popila je za minut i po, kilo banana takođe, veliku teglu krema za manje od dva minuta, a za deset hamburgera trebalo joj je sedamnaest minuta.

Iako zvuči neverovatno, ova devojka ima samo 53 kila, iako tokom svojih video-klipova može da pojede i do 5.000 kalorija.

Pogledajte: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČUVAJTE SE! Moždani udar NE BIRA GODINE!
Live TV

ČUVAJTE SE! Moždani udar NE BIRA GODINE!

Oduzetost jedne strane tela, nemogućnost kretanja, otežan govor, poremećaj svesti, samo su neke od posledica koje trećinu obolelih ostavljaju trajno zavisne od tuđe nege - i to preko noći!

09.11.2021

12:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija