• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

18.11.2021

10:26

DA LI JE VAŠ BRAK OSUĐEN NA PROPAST? Fotografkinja otkrila 3 znaka koji se primete još na venčanju!

pexels.com

Live TV

DA LI JE VAŠ BRAK OSUĐEN NA PROPAST? Fotografkinja otkrila 3 znaka koji se primete još na venčanju!

Podeli vest

Ovoj veštini naučio ju je kolega koji više od 15 godina fotografiše svadbe

Da li će brak potrajati ili neće, pokazuju tri stvari. Prva je kada jedan od supružnika snimi tri porodične fotografije bez svog partnera. Možda ćete napraviti nekoliko fotografija nasamo sa svojom porodicom, ali izostaviti partnera s više od tri je i više nego sumnjivo - tvrdi fotografkinja Šajla Herington.

Drugi pokazatelj je za vreme spremanja. Ukoliko mlada i mladoženja tada ne spominju jedno drugo, to je loš znak.

- Kada je jednom od supružnika na venčanju draže da provodi vreme sa svima osim sa onim s kim je stupio u brak, onda je jasno da tu nešto ne štima - navela je kao poslednji znak.

Video je postao viralan, a ako su se neki pronašli, ne sumnjamo da su se zapitali šta će se dogoditi sa njihovim izgovorenim "da".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija