• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

28.11.2021

20:00

ŠOKANTNOM IZJAVOM UZBURKALA JAVNOST! Roditelji su me voleli samo zbog lepote!

printscreen instagram

Live TV

ŠOKANTNOM IZJAVOM UZBURKALA JAVNOST! Roditelji su me voleli samo zbog lepote!

Podeli vest

Najzgodnija manekenka na svetu u svojoj prvoj knjizi ogolila dušu

Manekenka Emili Ratajkovski nedavno je objavila autobiografsku knjigu "Moje telo" koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Emili je u knjizi otkrila mnogobrojne podatke o svom detinjstvu, tinejdžerskom dobu i kasnijem životu o čemu je do sada ćutala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Već sa 12 godina manekenka otkriva seksualnost, a prema njenim rečima, sa 13 sebe je smatrala stručnjakom za otkrivanje skrivenih muških želja.

Emili ističe kako joj je dosadio epitet "seks simbola".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

U svojoj knjizi opisala je kako su se čak i roditelji fokusirali na njen izgled, uvidevši da od njega može lepo da se zarađuje.

- Lepota je bila način da budem posebna. Kada sam bila posebna, najviše sam osećala roditeljsku ljubav prema meni - govori lepotica u svojoj autobiografiji.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Niko

pre 2 godine

Gadi mi se ova persona, antipatična a nimalo lepa i zgodna, napadna!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija