• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov / Informer

03.02.2022

14:08

SANJA STANKOVIĆ KONAČNO OTKRILA KAKO ZARAĐUJE! Rijaliti učesnica obelodanila detalje nove veze: Dečko mi ne da da imam devojku!

printscreen

Live TV

SANJA STANKOVIĆ KONAČNO OTKRILA KAKO ZARAĐUJE! Rijaliti učesnica obelodanila detalje nove veze: Dečko mi ne da da imam devojku!

Podeli vest

Atraktivna plavuša ispričala je za Informer na koji način zarađuje i od čega živi od kada je izašla sa velelepnog imanja u Šimanovcima

Sanja za Informer otkriva da je emotivno ispunjena, ali da joj dečko brani da ima devojku i dodaje da je u vezi skoro dva meseca. Bivša zadrugarka nije krila da je njen izabranik prvi dečko za koga tvrdi da je normalan i da su njena majka i prijatelji oduševljeni njenim izabrinikom, koga se trudi da sakrije od očiju javnosti.

- Imam dečka, ali dečko mi ne dozvoljava da imam devojku. Zajedno smo mesec i po dana, a on je prvi normalan dečko, normalna osoba u mom životu i prvi koji se mojoj mami sviđa - rekla je bivša zadrugarka uz osmeh.

Foto: printscreen

Sanja Stanković

- Svi su na njegovoj strani, moji prijatelji i moja mama. Stalno me nešto kude pošto sam ja teška i naporna. Mi šetamo ovako normalno, idemo po restoranima i držimo se za ručice kao pubertetlije - ispričala je Sanja.

Bivša zadrugarka istakla je da zarađuje od reklama i promocija na Instagramu, kao i da joj je još ostalo novca koje je zaradila učešćem u rijalitiju "Zadruga", ali i da mama često ume da je iznenadi, te joj skoro svaki mesec uplaćuje novac koji ni ne troši.

- Nisam još potrošila sav novac koji sam zaradila, tu je i Instagram, ali od njega ne može puno da se zaradi. Ja ne volim da tražim novac od mame ali ona mi svaki mesec uplaćuje, međutim novac ne podižem sa računa - izjavila je Stankovićka.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija